Репозиторий АТУ

Browsing by Subject "Bread products"

Browsing by Subject "Bread products"

Sort by: Order: Results:

  • Шаншарова, Д.А.; Нургожина, Ж.К.; Алашбаева, Л.Ж.; Кайчибекова, Г.М. (Алматы технологиялық университеті, 2019)
    Бұл жұмыста нанға дәнді қоспа ретінде дәстүрлі емес шикізатты енгізу аспектілері қарастырылған. 20% қарақұмық жармасы, 10% зығыр тұқымы, 10% «Фин қоспасы» нан өнім- дерінің сапасын жақсартуға және оның құндылыгын арттыруға ...
  • Джаманбаев, М.А.; Аиянов, Н.; Мамутов, С. (2019)
    Автоматты реттеу жүйелерінің орнықтылыгы және реттеу сапалыгы әдетте реттеуіштердің баптау параметрлерінің мәндеріне тәуелді болып келеді. Сол себепті реттеуіштерге практикалық қолданыста қойылатын талаптардың бірі - ...

Search DSpace

Browse

My Account