Репозиторий АТУ

Browsing by Subject "Protein"

Browsing by Subject "Protein"

Sort by: Order: Results:

  • Kalimoldina, L.M.; Abdykarimova, A.P.; Alipbaev, A.N. (Almaty technological university, 2021)
    In the present study the precipitation of casein from the various milk samples such as cow milk, goat milk were studied. The technique of precipitation of casein is used to predict the protein content in the milk samples. ...
  • Bayisbaeva, М.P.; Moldakulova, Z.N.; Dairasheva, S.T.; Rahimberdieva, F.А.; Sottnikova, V. (Almaty Technological university, 2020)
    Considering that small amounts of dietary fiber in wheat flour, the aim of the work is to develop the formula and technology of wheat bread enriched with high nutritional and biological food fibers. The sample was identified, ...
  • Хастаева, А.Ж.; Омаралиева, А.М.; Бектурганова, А.А.; Кабдолова, А.М. (Алматы технологиялық университеті, 2021-4)
    Мақалада «И.Жахаев атындағы Қазақ күріш шаруашылығы ҒЗИ» ЖШС-нің «Сыр сылуы», «Айкерім», «Маржан» селекциялық сұрыптарындағы күріштің сапасын зерттеу нәтижелері ұсынылған. Зерт-теу барысында күріш үлгілері физика-химиялық, ...

Search DSpace

Browse

My Account