Репозиторий АТУ

Browsing by Subject "buckwheat"

Browsing by Subject "buckwheat"

Sort by: Order: Results:

  • Sengirbekova, L.K.; Syzdykova, L.S.; Petrov, A.N. (Almaty technological university, 2022-2)
    This article presents microbiological study of canned vegetable snacks replaced with various cereals.Currently both abroad and in our country, regulatory documents and recommendations on ensuring quality and safety of ...
  • Хастаева, А.Ж.; Бектурганова, А.А.; Омаралиева, А.М.; Сериков, А.Ж.; Мухтарханова, Р.Б.; Байхожаева, Б.А. (Алматы технологиялық университеті, 2023-1)
    Мақалада астық дақылдарынан дайындалған сусындардың тағамдық және биологиялық құндылығын зерттеу нәтижелері келтірілген. Байытылған және байытылмаған дәнді сусындар арасында салыстырмалы талдау жүргізілді, дәнді сусындарды ...
  • Нуртаева, А.Б.; Утарова, Н.Б.; Ақшораева, Г.Д.; Мыктабаева, М.С.; Абилова, М.Б. (Алматы технологиялық университеті, 2022-4)
    Мақалада амарант, зығыр, күріш, қарақұмық ұндарының негізгі қасиеттері мен сипаттамалары және құрама ұн негізінде глютенсіз нан алу нәтижелері көрсетілген. Құрама ұндардың физикалық-химиялық қасиеттері анықталды және жаңа ...
  • Урбанчик, Е.Н.; Шаршунов, В.А.; Галдова, М.Н.; Шустова, Л.В. (Алматинский Технологический Университет, 2022-4)
    В настоящее время большое количество публикаций и исследований направлено на разработку функциональных, обогащенных и биологически активных продуктов питания. Рациональное использование зерновых ресурсов является основой ...
  • Серикбаева, А.Н.; Тнымбаева, Б.Т.; Ибраимова, С.Е.; Джумабекова, Г.Ш.; Самадун, А.И. (Алматы технологиялық университеті, 2022-2)
    Мақалада өнген қарақұмық негізіндегі дәмдеуіштің жаңа түрінің рецептурасы және сапасын органолептикалық бағалаудың балдық шкаласы әзірленген. Жаңа өнімнің тағамдық құндылығының, биохимиялық құрамының, антиоксидантты ...

Search DSpace

Browse

My Account