Репозиторий АТУ

Browsing by Subject "technology"

Browsing by Subject "technology"

Sort by: Order: Results:

  • Syzdykova, L.S.; Abdiyeva, K.M.; Yessenkulova, ZH.ZH.; Baigabylov, R.K. (Almaty technological university, 2024-1)
    Sausage products belong to high-calorie products with their own taste and aroma and occupy a significant share in the meat products market of Kazakhstan. In the modern era, one of the most important directions in the ...
  • Orymbetova, G.E.; Kassymova, M.K.; Orymbetov, E.M.; Azimova, S.T. (Almaty technological university, 2023-4)
    Among variety of food products, cheeses occupy one of the leading places. It is a concentrated protein product that is easily absorbed by body and has good organoleptic properties. The purpose of research is to develop ...
  • Baikadamova, A.M.; Kakimov, A.K.; Suychinov, A.K.; Yessimbekov, ZH.S.; Rakhymbay, D. (Almaty technological university, 2023-3)
    Bone disposal is one of the important tasks for modern meat processing enterprises aimed at responsible consumption and reducing the amount of food waste in the meat industry. The purpose of the study is to study the ...
  • Жиенбаева, С.Т.; Ермуканова, А.М.; Тлеубаева, З.Б. (Алматинский Технологический Университет, 2023-1)
    В достижении высокого уровня биологической полноценности кормления сельскохозяйственных птиц решающее значение имеет обогащение комбикормов комплексом биологически активных добавок - премиксами. Организация производства ...
  • Кененбай, Г.С.; Омиржанова, Б.Б.; Татиева, А.Н. (Алматы технологиялық университеті, 2024-1)
    Қазіргі уақытта ет өнеркәсібі ірі қара мал субөнімдерін тиімді өңдеуде айтарлықтай тәжірибе жинақтаған. Бірақ оларды азық-түлік мақсатында пайдалану үлесі төмен болып отыр. Бұл, бірінші кезекте ірі қара малдың көп камералы ...

Search DSpace

Browse

My Account