Репозиторий АТУ
Влияние предварительной ик-обработки и шелушения семян дыни на показатели отжима масла
Login
DSpace Home
→
3. Факультет инжиниринга и информационных технологий
→
3. Механизация и автоматизация производственных процессов
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Влияние предварительной ик-обработки и шелушения семян дыни на показатели отжима масла
Медведков, Е.Б.
;
Еренова, Б.Е.
;
Пронина, Ю.Г.
;
Адмаева, А.М.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/598
Date:
2018
Show full item record
Files in this item
Name:
Медведков111.doc
Size:
62.5Kb
Format:
Microsoft Word
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
3. Механизация и автоматизация производственных процессов
[100]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register