Skip navigation
Главная страница
Просмотреть
Разделы
и коллекции
Browse Items by:
По дате
По автору
По заглавию
По тематике
Справка
Зарегистрированным:
Мой архив
ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Репозиторий АТУ
Институциональный репозиторий - электронный архив для длительного хранения, накопления и обеспечения долговременного и надежного открытого доступа к результатам научных исследований, проводимых в университете.
DSpace at My University
Просмотр коллекции по группе - По тематике Ақуыз
Перейти к:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
или введите несколько первых букв:
Сортировка:
по заглавию
по дате публикации
по дате сохранения
Упорядочнить:
по возрастанию
по убыванию
Вывести на страницу:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Авторы:
все
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Отображение результатов 1 до 16 из 16
Дата публикации
Название
Автор(ы)
2021
Determination of casein in milk
Kalimoldina, L.M.
;
Abdykarimova, A.P.
;
Alipbaev, A.N.
Мар-2022
Research of qualitative indicators of mare's milk in farms of almaty region
Tultabayeva, T.CH.
;
Zhumanova, U.T.
;
Tultabayev, M.CH.
;
Shoman, A.K.
Фев-2022
Research of the soy okara impact on the quality indicators of meat chopped semi-finished products
Absalimova, M.A.
;
Baibolova, L.K.
;
Taeva, A.M.
;
Glotova, I.A.
Фев-2023
The research of technological drying modes of combined fermented milk protein products with vegetable additives
Tultabayeva, Т. CH.
;
Zhumanova, U.T.
;
Tultabayev, M.CH.
;
Shoman, А.YE.
;
Shoman, A.K.
Мар-2022
Балалар тағамы өнімдерін өндіруде ешкі етін қолдануын негіздеу мақсатында физика-химиялық қасиеттерін зерттеу
Тоқышева, Г.М.
;
Ұзақов, Я.М.
;
Какимов, М.М.
;
Абдильманов, А.А.
;
Вострикова, Н.Л.
;
Мақанғали, Қ.Қ.
Фев-2022
Дәнді-бұршақ қоспасынан нан дайындау технологиясы
Батырбаева, Н.Б.
;
Рустемова, А.Ж.
;
Аскарбеков, Э.Б.
2018
Дәстүрлі емес шикізаттарды құсқа арналған ақуызды дәруменді қоcпа өндірісінде қолдану
Жиенбаева, С.Т.
;
Әбітбек, А.Е.
;
Увакасова, Г.Т.
;
Батырбаева, Н.Б.
;
Өтегенова, А.
Янв-2024
Ет өнімдері технологиясында экструдталған ақуыз текстураларын өндіру процесін модельдеу және оңтайландыру
Букарбаев, К.М.
;
Василенко, В.Н.
;
Абжанова, Ш.А.
;
Каташева, А.Ч.
;
Кулаипбекова, А.А.
Янв-2022
Мектеп жасындағы балаларды тамақтандыру үшін өсімдік ақуызын қосып пісірілген шұжық технологиясын жетілдіру
Қали, М.Қ.
;
Токаев, С.Д.
;
Әлтайұлы, С.
Апр-2022
Оптимизация технологических режимов проращивания зерна тритикале сорта азиада
Касымбек, Р.
;
Изтаев, А.И.
;
Чоманов, У.
;
Жумалиева, Г.Е.
;
Шоман, А.К.
Мар-2022
Қалақай ұнтағы қоспасының нан сапасына әсері
Саидов, А.М.
;
Балгужинова, Ж.Е.
;
Жангабылова, Н.Д.
;
Альсеитов, К.С.
;
Искаков, К.Е.
2016
Қалыпталған ет өнімінің технологиясы
Мухтарханова, Р.Б.
;
Абжанова, Ш.А.
2020
Қарақұмық ұнынан жасалынған нан-тоқаш өнімдерінің технологиясы және олардың сапалық көрсеткіштері
Нурыш, А.Б.
Янв-2023
Құрама жем өндіруге арналған сыра төбінің химиялық көрсеткіштерінің сипаттамасы
Байбатыров, Т.А.
;
Оразов, А.Ж.
;
Тасбаева, А.Е
Апр-2021
Өсімдік сүтін өндіруге арналған шикізатты таңдау негіздемесі
Хастаева, А.Ж.
;
Омаралиева, А.М.
;
Бектурганова, А.А.
;
Кабдолова, А.М.
Янв-2023
Өсімдік текті шикізат қоспасынан дайындалған бидай нанының сапасын қалыптастыру
Байысбаева, М.П.
;
Искакова, Г.К.
;
Изембаева, А.К.
;
Молдақұлова, З.Н.