Просмотр коллекции по группе - По автору Велямов, Ш.М.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Мар-2022Жеміс - жидек концентраттарын дайындау және капсулдау технологиясыОспанов, А.Б.; Велямов, Ш.М.; Макеева, Р.К.; Тастанова, Р.Б.
2017Исследование влияния скорости перемешивания экстрагента на выход пектина при ферментативной экстракции из столовой свеклы на экстрактореВелямов, Ш.М.; Джингилбаев, С.С.
Мар-2022Омарта шаруашылығы өнімдері негізінде фитосусындар сұрыптамасын кеңейтудің өзектілігіВелямов, Ш.М.; Велямов, М.Т.; Курасова, Л.А.; Берік, А
2015Развитие технологии переработки столовой свеклы для получения пектина на экстрактореВелямов, Ш.М.
Фев-2023Функционалды өнімдер алу үшін қант қызылшасының сығындысынан пектинді концентрат алу технологиясын жасауВелямов, М.Т.; Велямов, Ш.М.; Борибай, Ә.Қ.
Фев-2022Функционалдық қасиеттері бар биоэкологиялық өнімдерді алу технологияларын әзірлеу үшін жеміс-көкөніс өнімдерінің аудандастырылған сорттарын зерттеуВелямов, М.Т.; Оспанов, А.Б.; Поторока, И.Ю.; Велямов, Ш.М.; Курасова, Л.А.; Тағаева, А.Б.; Сарсенова, А.Ж.; Кайырбаева, А.Е.; Садыкова, Н.А.
Янв-2022Құрамында ликопен бар құрғақ ұнтақ-биологиялық белсенді қоспа алу мақсатында қызанақтың аудандастырылған сұрыптарын зерттеуВелямов, М.Т.; Курасова, Л.А.; Потороко, И.Ю.; Велямов, Ш.М.; Сарсенова, А.Ж.; Тағаева, А.Б.