Репозиторий АТУ
Институциональный репозиторий - электронный архив для длительного хранения, накопления и обеспечения долговременного
и надежного открытого доступа к результатам научных исследований, проводимых в университете.
Просмотр коллекции по группе - По автору Ұзақов, Я.М.
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикации | Название | Автор(ы) |
Мар-2022 | Балалар тағамы өнімдерін өндіруде ешкі етін қолдануын негіздеу мақсатында физика-химиялық қасиеттерін зерттеу | Тоқышева, Г.М.; Ұзақов, Я.М.; Какимов, М.М.; Абдильманов, А.А.; Вострикова, Н.Л.; Мақанғали, Қ.Қ. |
2018 | Ет өнімдерінің өндірісінде күркетауық етін пайдаланудың маңызы | Ұзақов, Я.М.; Желеуова, Ж.С.; Шингисов, А.У. |
2018 | Жаңа сойылған жылқы етінің автолитикалық өзгерістерін анықтау | Ұзақов, Я.М.; Таева, А.М.; Матибаева, А.И.; Джетписбаева, Б.Ш.; Анарбекова, Ұ. |
2018 | Сиыр етінен жасалған өнімнің аминқышқылдық құрамы | Ұзақов, Я.М.; Матибаева, А.И.; Оспанова, Д.А.; Қойшыбай, Ж. |
2018 | Сиыр етінен жасалған өнімінің биологиялық құндылығын зерттеу | Ұзақов, Я.М.; Матибаева, А.И.; Калдарбекова, М.; Қойшыбай, Ж.М. |
2018 | Түйе етінен жасалған шұжық технологиясын жасау | Ұзақов, Я.М.; Таева, А.М.; Матибаева, А.И.; Медеубаева, Ж.М. |