Просмотр коллекции по группе - По автору Ұзақов, Я.М.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Мар-2022Балалар тағамы өнімдерін өндіруде ешкі етін қолдануын негіздеу мақсатында физика-химиялық қасиеттерін зерттеуТоқышева, Г.М.; Ұзақов, Я.М.; Какимов, М.М.; Абдильманов, А.А.; Вострикова, Н.Л.; Мақанғали, Қ.Қ.
2018Ет өнімдерінің өндірісінде күркетауық етін пайдаланудың маңызыҰзақов, Я.М.; Желеуова, Ж.С.; Шингисов, А.У.
2018Жаңа сойылған жылқы етінің автолитикалық өзгерістерін анықтауҰзақов, Я.М.; Таева, А.М.; Матибаева, А.И.; Джетписбаева, Б.Ш.; Анарбекова, Ұ.
2018Сиыр етінен жасалған өнімнің аминқышқылдық құрамыҰзақов, Я.М.; Матибаева, А.И.; Оспанова, Д.А.; Қойшыбай, Ж.
2018Сиыр етінен жасалған өнімінің биологиялық құндылығын зерттеуҰзақов, Я.М.; Матибаева, А.И.; Калдарбекова, М.; Қойшыбай, Ж.М.
2018Түйе етінен жасалған шұжық технологиясын жасауҰзақов, Я.М.; Таева, А.М.; Матибаева, А.И.; Медеубаева, Ж.М.