Репозиторий АТУ
Институциональный репозиторий - электронный архив для длительного хранения, накопления и обеспечения долговременного
и надежного открытого доступа к результатам научных исследований, проводимых в университете.
Просмотр коллекции по группе - По автору Uzakov, Y.M.
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикации | Название | Автор(ы) |
2015 | Determination of amino acid and chemical composition in cuts of lamb carcasses | Uzakov, Y.M.; Dihanbaeva, F.T.; Matibayeva, A.I.; Dzhetpisbaeva, B.Sh. |
2014 | Effect of Dry Goji Berry and Pumpkin Powder on Quality of Cooked and Smoked Beef with Reduced Nitrite Content | Serikkaisai, M.S.; Vlahova-Vangelova, D.B.; Dragoev, S.G.; Uzakov, Y.M.; Balev, D.K. |
2017 | Improving of the oxidative stability and quality of new functional horse meat delicacy enriched with sea buckthorn (hippophae rhamnoides) fruit powder extracts or seed kernel pumpkin (cucurbita pero l.) Flour | Uzakov, Y.M. |
2018 | Study of the National Cooked Smoked Meat Products While Tests With Laboratory Animals at the Pathology Models With the Purpose to Confirm the Set of Biocorrective Features | Uzakov, Y.M.; Taeva A. |