Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://hdl.handle.net/123456789/1092
Название: | Kazakhstan’s Competitiveness in the Export of Flour Products |
Авторы: | Joldasbayeva, G. Yesaydar, U.S. |
Ключевые слова: | Flour products |
Дата публикации: | 2014 |
Издатель: | ATU |
Серия/номер: | МНПК;2014 |
Аннотация: | According to the International Grain Council, Kazakhstan will be the world’s top exporter of flour, annually exporting roughly 3.3 million tons of flour (in grain equivalent). The global market for flour exports is roughly 11.5 million tons a year, and Kazakhstan’s share is roughly 19% of the market. Improving the competitiveness of the export potential of flour is feasible though the development of public–private partnership and deep processing technologies for grain products. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1092 |
Располагается в коллекциях: | 1. Экономика и менеджмент |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2014 Джолдасбаева Г.К..docx | 20,04 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.