Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/119
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАманова, Ш.С.-
dc.contributor.authorРаимбаева, Н.Т.-
dc.date.accessioned2019-03-14T09:36:12Z-
dc.date.available2019-03-14T09:36:12Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.issn2304-5683-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/119-
dc.description.abstractМақалада көктеген соя бұршақтарынан алынған соя ұны мен соя бұршағының амин қышқылдары мен химиялық құрамының өзгерістері зерттелген. Көктеген соя бұршақтарынан алынған соя ұны 17,36% ақуыз, 17,90% май, 2,16% көмірсу мөлшерімен сипатталады. Көктеген соя бұршақтарынан алынған соя ұнында алмастырылмайтын аминқышқылдардың мөлшері 1,5- 2 есеге көбейді. Көктеген соя бұршағы ұны (15%) қосылған бройлер еті (85%) негізіндегі функцио- налдық өнім жоғары мөлшерде 24,37% ақуыз, 2,52% май және 4,79% көмірсумен сипатталады.ru_RU
dc.publisherАлматы технологиялық университетіru_RU
dc.relation.ispartofseriesАлматы технологиялық университетінің хабаршысы;№1 с.7-10-
dc.subjectКөктеген бұршақтарru_RU
dc.subjectБұршақru_RU
dc.subjectАмин қышқылыru_RU
dc.titleСоя бұршақтарын көктеудің соя ұнының аминқышқылды құрамына және өнімнің тағамдық құндылығына әсерru_RU
dc.title.alternativeВлияние проращивания соевых бобов на аминокислотный состав соевой муки и пищевую ценность продуктаru_RU
dc.title.alternativeThe effect of soybean germination on the amino acid composition of soy flour and the nutritional value of the productru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
9496.pdf207,86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.