Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://hdl.handle.net/123456789/119
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Аманова, Ш.С. | - |
dc.contributor.author | Раимбаева, Н.Т. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-14T09:36:12Z | - |
dc.date.available | 2019-03-14T09:36:12Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.issn | 2304-5683 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/119 | - |
dc.description.abstract | Мақалада көктеген соя бұршақтарынан алынған соя ұны мен соя бұршағының амин қышқылдары мен химиялық құрамының өзгерістері зерттелген. Көктеген соя бұршақтарынан алынған соя ұны 17,36% ақуыз, 17,90% май, 2,16% көмірсу мөлшерімен сипатталады. Көктеген соя бұршақтарынан алынған соя ұнында алмастырылмайтын аминқышқылдардың мөлшері 1,5- 2 есеге көбейді. Көктеген соя бұршағы ұны (15%) қосылған бройлер еті (85%) негізіндегі функцио- налдық өнім жоғары мөлшерде 24,37% ақуыз, 2,52% май және 4,79% көмірсумен сипатталады. | ru_RU |
dc.publisher | Алматы технологиялық университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | Алматы технологиялық университетінің хабаршысы;№1 с.7-10 | - |
dc.subject | Көктеген бұршақтар | ru_RU |
dc.subject | Бұршақ | ru_RU |
dc.subject | Амин қышқылы | ru_RU |
dc.title | Соя бұршақтарын көктеудің соя ұнының аминқышқылды құрамына және өнімнің тағамдық құндылығына әсер | ru_RU |
dc.title.alternative | Влияние проращивания соевых бобов на аминокислотный состав соевой муки и пищевую ценность продукта | ru_RU |
dc.title.alternative | The effect of soybean germination on the amino acid composition of soy flour and the nutritional value of the product | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
9496.pdf | 207,86 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.