Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://hdl.handle.net/123456789/1268
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Kuramshina, N.G. | - |
dc.contributor.author | Kuramshin, E.M. | - |
dc.contributor.author | Matveevа, A.Y. | - |
dc.contributor.author | Nazyrov, A.D. | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-11T08:59:36Z | - |
dc.date.available | 2019-04-11T08:59:36Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1268 | - |
dc.description.abstract | Content of heavy metals in muscles and a liver of a crucian of the silver (Carassius auratus gibelio) lake Kultuban in a zone of influence of ore fields in the territory of the Bashkir Zauralie is studied. The histologic characteristic of her internals for assessment of safety of fish is given. The destructive changes in bodies of a crucian silver of the lake Kultuban are confirmed by reality of environmental risk in this region where production and technogenic pressure on reservoirs is the considerable and the problem of prevention of hit of heavy metals in reservoirs is particularly acute. | ru_RU |
dc.publisher | ATU | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | МНПК;2017 | - |
dc.subject | Safety | ru_RU |
dc.subject | Bashkir Zauralie | ru_RU |
dc.title | Safety assessment the content of heavy metals in fish of the Bashkir Zauralie | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | 3. Безопасность и качество пищевых продуктов |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2017 Perspectives of application collagen in food industry.pdf | 4,29 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.