Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1328
Название: The development of combination products of camel meat
Авторы: Kenenbay, Sh.I.
Ключевые слова: Camel meat
Stuffing
Верблюжье мясо
Дата публикации: 2015
Издатель: Almaty technological university
Серия/номер: Food chemistry & technology;November 16-18,pp.201-202
Аннотация: This article presents the results of the development soft combined stuffing products from camel meat with fillers for the purpose of improvement and biological value of the product. During research influence of dose of protein additive is set on physical and chemical properties, organoleptic characteristic and practical value of product. Developed recipes may be recommended for production of new food products.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1328
Располагается в коллекциях:2. Технология продуктов питания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
8. статья USA FCT2015.pdf553,71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.