Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1352
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorKenenbay, Sh.I.-
dc.date.accessioned2019-04-12T04:48:01Z-
dc.date.available2019-04-12T04:48:01Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1352-
dc.description.abstractThis article presents the results of the development soft combined stuffing products from camel meat with fillers for the purpose of improvement and biological value of the product. During research influence of dose of protein additive is set on physical and chemical properties , organoleptic characteristic and practical value of product. Developed recipes may be recommended for production of new food products.ru_RU
dc.publisherAlmaty technological universityru_RU
dc.relation.ispartofseriesInternational Journal of Engineering and Technical Research;Volume-7, Issue-7, July,p.21-22-
dc.subjectCamel meatru_RU
dc.subjectStuffingru_RU
dc.subjectAdditiveru_RU
dc.subjectВерблюжье молокоru_RU
dc.subjectМолокоru_RU
dc.titleIncrease of Biological Value of Stuffing Products from Camel Meatru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:2. Технология продуктов питания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
10. статья IJETR jule2017.pdf449,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.