Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1387
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДжетписбаева, Б.Ш.-
dc.contributor.authorМатибаева, А.И.-
dc.date.accessioned2019-04-12T08:27:33Z-
dc.date.available2019-04-12T08:27:33Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1387-
dc.description.abstractАқуыздар балалардың тамақтануында ерекше орын алады. Ол гармондар мен ферментті жүйенің, тіндер мен органдардың қалыптасуы үшін қажетті негізі пластикалық материал. Тамақта ақуыздың жетіспеушілігі баланың өсуіне ми қыртыстарының функциясына әсер етеді, антиденелер мен гемоглобиннің төмендеуіне, эндокриндік темірдің жай жетілуіне әкеледіru_RU
dc.description.abstractБелки сои содержат весь состав незаменимых аминокислот и по своим функциональным, органолептическим и физико-химическим свойствам очень хорошо сочетаются с молочными белками. Они также относятся к категории так называемых диетических (обладающих особой биологической ценностью) белков.
dc.description.abstractSoy proteins contain all the essential amino acids composition and in terms of functionality, organoleptic and physico-chemical properties are very well combined with milk proteins. They also belong to the category of so-called dietary (having special biological value) proteins.
dc.publisherАлматы технологиялық университетіru_RU
dc.relation.ispartofseriesМНПК;10 Наурыз,б.228-229-
dc.subjectСоя сүтіru_RU
dc.subjectТамақru_RU
dc.subjectТамақтандыруru_RU
dc.titleБалалар тамақтануына ұсынылатын соя сүтін таңдау және дәлелдеуru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:2. Технология продуктов питания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Семей.pdf370,51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.