Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1388
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorAbzhanova, Sh.А.-
dc.contributor.authorBaibolova, L.K.-
dc.contributor.authorMatibayeva, A. I.-
dc.contributor.authorZhetpisbaeva, B.Sh.-
dc.contributor.authorRskeldiev, B.A.-
dc.contributor.authorMukhtarkhanova, R.B.-
dc.date.accessioned2019-04-12T08:33:13Z-
dc.date.available2019-04-12T08:33:13Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.issn0975-8585-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1388-
dc.description.abstractThis article describes the development of the technology of multi-component brine from soy and pumpkin juice. To create a new recipe sausages and meat semi-finished products used supplements that have a beneficial effect on the human body. In conditions of economic crisis the use of herbal supplements in the production of meat products is the best measure to increase their biological value. It is also cost-effective is the fact that these products have a high content of vitamins, minerals and other essential human body of biologically active elements, their production requires less consumption of expensive raw meat. Thus, the introduction of new formulations in a crisis to create new formulations and semi-finished meat products should be used additives from vegetable raw materials, which have a beneficial effect on the human body.ru_RU
dc.publisherAlmaty technological universityru_RU
dc.relation.ispartofseriesResearch Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences;pp.1424-1429-
dc.subjectSoybeansru_RU
dc.subjectSoy isolateru_RU
dc.subjectPumpkin juiceru_RU
dc.titleDevelopment of Technology for Multicomponent Brineru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:2. Технология продуктов питания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Статья на анг 2017 январь.pdf1,1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.