Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1403
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorAlimardanova, M.K.-
dc.contributor.authorZhetpisbaeva, B.Sh.-
dc.contributor.authorMatibayeva, A.I.-
dc.date.accessioned2019-04-12T09:29:14Z-
dc.date.available2019-04-12T09:29:14Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1403-
dc.description.abstractDevelopment of general food market in the Republic of Kazakhstan is directly related to improving the quality of produced products and improving the production technology of new products with high nutritional and biological value. The approach of new dairy productsdevelopment has changed due to the increase of social consuming capacity.ru_RU
dc.publisherAlmaty technological universityru_RU
dc.relation.ispartofseriesScientific research of the SCO countries: synergy and integration;p.183-187-
dc.subjectVitaminru_RU
dc.subjectTechnologyru_RU
dc.subjectВитаминыru_RU
dc.titleResearch on the production technologyof vitaminenriched quarkru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:2. Технология продуктов питания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Scientific research of the SCO countries - English Reports - September 27-28 fin.pdf5,91 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.