Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://hdl.handle.net/123456789/1403
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Alimardanova, M.K. | - |
dc.contributor.author | Zhetpisbaeva, B.Sh. | - |
dc.contributor.author | Matibayeva, A.I. | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-12T09:29:14Z | - |
dc.date.available | 2019-04-12T09:29:14Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1403 | - |
dc.description.abstract | Development of general food market in the Republic of Kazakhstan is directly related to improving the quality of produced products and improving the production technology of new products with high nutritional and biological value. The approach of new dairy productsdevelopment has changed due to the increase of social consuming capacity. | ru_RU |
dc.publisher | Almaty technological university | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | Scientific research of the SCO countries: synergy and integration;p.183-187 | - |
dc.subject | Vitamin | ru_RU |
dc.subject | Technology | ru_RU |
dc.subject | Витамины | ru_RU |
dc.title | Research on the production technologyof vitaminenriched quark | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | 2. Технология продуктов питания |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Scientific research of the SCO countries - English Reports - September 27-28 fin.pdf | 5,91 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.