Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1418
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБатырбаева, Н.Б.-
dc.date.accessioned2019-04-12T10:41:52Z-
dc.date.available2019-04-12T10:41:52Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1418-
dc.description.abstractМақалада жеміскөкөніс өндірістерінің қалдық өнімдері негізінде жасалған жемдік қосым- шаның сақтау мерзімін анықтау нəтижелері берілген. Жемдік қосымшаны 4 ай сақтау кезінде оның ақуыздық жəне майлық фракцияларының қоректік құндылығы сақталады, ал физикалық-химиялық қасиеттерінің не- гізгі көрсеткіштері көп өзгеріске ұшырамады.ru_RU
dc.publisherАлматы Технологиялық Университетіru_RU
dc.relation.ispartofseriesҚР Ұлттық Ғылым Академиясының хабаршысы;№3-
dc.subjectКөкенісru_RU
dc.subjectСапаru_RU
dc.subjectЖанама өнімru_RU
dc.titleЖеміскөкөніс өнімдерінің жанама өнімдері негізіндегіжемдік қосымшаны сақтау кезіндегі сапа көрсеткіштерінің өзгеруін зерттеуru_RU
dc.title.alternativeResearch indicators change of feed additive quality On the basis of the fruit and vegetable industry wasteru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2015 статья БатырбаеваИзвестия НАН РК.pdf320,94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.