Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1422
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАлимкулов, Ж.С.-
dc.contributor.authorЖиенбаева, С.Т.-
dc.contributor.authorБатырбаева, Н.Б.-
dc.contributor.authorЕлеукенова, Қ.А.-
dc.date.accessioned2019-04-12T10:51:44Z-
dc.date.available2019-04-12T10:51:44Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1422-
dc.description.abstractАуылшаруашылығы малдарына арналған ғылыми түрде негізделген жеміскөкөніс қалдық өнімдері негізінде жасалған жемдік қосымша енгізілген құрама жем рецептері жасалынды. Бұл рецептердегі дəнді дақылдар мөлшері 60%, ұншықты шикізаттар 20-55%-ға дейін жəне жемдік қосымша 20-25 %-ға дейін құрайды.ru_RU
dc.publisherАлматы Технологиялық Университетіru_RU
dc.relation.ispartofseriesВестник КазНТУ;№4-
dc.subjectЖемru_RU
dc.subjectЖеміс-жидекru_RU
dc.subjectҚалдықru_RU
dc.titleЖеміс-жидек өндірістері қалдық өнімдерінен жасалған жемдік қосымша негізіндегі құрама жем рецептерін құрастыруru_RU
dc.title.alternativeРазработка рецептов комбикормов на основе кормовой добавки с использованием плодоовощной промышленностиru_RU
dc.title.alternativeDevelopment of compound feeds recipes on the feed additive basis with use the fruit and vegetable industryru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2015 статья Батырбаева ВестКНТУ (pdf.io).pdf549,45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.