Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://hdl.handle.net/123456789/1422
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Алимкулов, Ж.С. | - |
dc.contributor.author | Жиенбаева, С.Т. | - |
dc.contributor.author | Батырбаева, Н.Б. | - |
dc.contributor.author | Елеукенова, Қ.А. | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-12T10:51:44Z | - |
dc.date.available | 2019-04-12T10:51:44Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1422 | - |
dc.description.abstract | Ауылшаруашылығы малдарына арналған ғылыми түрде негізделген жеміскөкөніс қалдық өнімдері негізінде жасалған жемдік қосымша енгізілген құрама жем рецептері жасалынды. Бұл рецептердегі дəнді дақылдар мөлшері 60%, ұншықты шикізаттар 20-55%-ға дейін жəне жемдік қосымша 20-25 %-ға дейін құрайды. | ru_RU |
dc.publisher | Алматы Технологиялық Университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | Вестник КазНТУ;№4 | - |
dc.subject | Жем | ru_RU |
dc.subject | Жеміс-жидек | ru_RU |
dc.subject | Қалдық | ru_RU |
dc.title | Жеміс-жидек өндірістері қалдық өнімдерінен жасалған жемдік қосымша негізіндегі құрама жем рецептерін құрастыру | ru_RU |
dc.title.alternative | Разработка рецептов комбикормов на основе кормовой добавки с использованием плодоовощной промышленности | ru_RU |
dc.title.alternative | Development of compound feeds recipes on the feed additive basis with use the fruit and vegetable industry | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2015 статья Батырбаева ВестКНТУ (pdf.io).pdf | 549,45 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.