Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1428
Название: The Improvement of Quality of Pasta on the Basis of the Vegetable Raw Materials
Авторы: Iztaev, A.I.
Iskakova, G.K.
Kulazhanov, K.S.
Baimagambetova, G.
Iztaev, B.A.
Ключевые слова: Pasta products
Vegetable raw materials
Quality
Дата публикации: 2015
Издатель: ATU
Серия/номер: МНПК;
Аннотация: Ration of dough promotes improvement of quality of pasta on the basis of flour from grain and bean crops. From the point of view of improvement of quality of pasta by an optimum dosage of corn and chickpea flour in ion ozonated water 20%, concentration of ozone of 2 mg/l and ions of 1000 pieces/cm3 are being. Use of flour from grain and bean crops expediently for enrichment of pasta valuable food components – proteins, irreplaceable amino acids, vitamins and mineral substances.(Zuber et al,1987
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1428
Располагается в коллекциях:1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Скопус 2 Искакова, 2015 г.pdf151,91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.