Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1434
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДиханбаева, Ф.Т.-
dc.contributor.authorКузембаева, Г.-
dc.contributor.authorКузембаев, К.-
dc.contributor.authorМатибаева, А.-
dc.date.accessioned2019-04-12T11:28:24Z-
dc.date.available2019-04-12T11:28:24Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1434-
dc.description.abstractОқу құралында азық-түлік өнімдерінің түрлері және жіктелінуі, тамақ өнімдерінің тағамдық құндылығы және олардың адам тамақтануындағы мәні, әр түрлі топтағы азық-түлік өнімдерінің ассортименті және сапалық сипаттамалары, азық-түлік өнімдерін сақтау, тасымалдау және тарату негіздері, азық-түлік өнімдерінің сапасын бағалау және талдаудың қазіргі заман талабына сай тәсілдері туралы келтірілген. Оқу құралы 5В072700 «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы», 5B091200 «Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі», 5В012000 «Кәсіптік білім беру» білім беру бағдарламасы бойынша оқитын жоғары оқу орындары студенттеріне арналған. Сонымен қатар тауартану саласындағы жұмысшыларға, кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыру мүмкін.ru_RU
dc.publisherАлматинский технологический университетru_RU
dc.relation.ispartofseriesОқу құралы;2017.– 355 бет.-
dc.subjectАзық-түлікru_RU
dc.subjectТағамru_RU
dc.subjectСараптауru_RU
dc.subjectТехнологияru_RU
dc.titleАзық-түлік тауарларын тану және сараптауru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:2. Технология продуктов питания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Азық түлік тауарларын тану және сараптау .pdf3,5 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.