Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1437
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКузембаева, Г.К.-
dc.contributor.authorКузембаев, К.-
dc.contributor.authorМауленов, А.-
dc.date.accessioned2019-04-12T11:32:39Z-
dc.date.available2019-04-12T11:32:39Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1437-
dc.description.abstractСервис мәдениетін зерделеуді жеңілдету үшін оқу құралындағы мәліметтер психологиялық, этикалық, эстетикалық, ұйымдастыру аспектілеріне сәйкес реттелген түрде келтірілген. Мейрамхана және қонақ үй бизнесінің даму тарихы қарастырылған. Мейрамхана және қонақ үйдің корпоративті мәдениеті, ғимараттар мен залдар эстетикасы, қонақтарға қызмет көрсетуде даулардың туындауы және оны шешу жолдары, жұмысшылардың кәсіби тәртібіне қойылатын талаптар келтірілген. Мейрамханада және қонақ үйлерде жарнама жүргізу шаралары жөнінде ұсыныстар берілген. Мейрамхана және қонақ үй бизнесі қауіпсіздігі қарастырылған. Оқу құралы «Ресторан ісі және қонақ үй бизнесі» мамандығы бойынша оқитын ЖОО студенттеріне арналған. Сонымен қатар мейрамхана, қонақ үй-туристік кешендер басшылығына, оқытушылар мен қайта даярлау және біліктілікті арттыру курстарының тыңдаушыларына пайдалы болады.ru_RU
dc.publisherАлматы технологиялық университетіru_RU
dc.relation.ispartofseries;2013.-153 бет-
dc.subjectРесторанru_RU
dc.subjectСервисru_RU
dc.subjectМейрамханаru_RU
dc.subjectҚонақүйru_RU
dc.titleМейрамхана және қонақ үй сервисінің мәдениетіru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:2. Технология продуктов питания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
КУЛЬТУРА СЕРВИСА.pdf1,55 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.