Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://hdl.handle.net/123456789/1440
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузембаева, Г.К. | - |
dc.contributor.author | Кузембаев, К. | - |
dc.contributor.author | Смағұлова, А.Қ. | - |
dc.contributor.author | Базылханова, Э.Ч. | - |
dc.contributor.author | Мауленов, А. | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-12T11:38:04Z | - |
dc.date.available | 2019-04-12T11:38:04Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.isbn | 978-601-263-187-6 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1440 | - |
dc.description.abstract | Оқу құралында қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының жіктелуі, олардың типтері, технологиялық құжаттарды құрастыру реті, тамақтандыру кәсіпорындарында қолданылатын ас аспаптары мен ыдыстары, ас мәзірін құру ерекшелігі, банкеттерге дайындалу және жүргізу ерекшеліктері туралы теориялық мәліметтер, тәжірибелік жұмыстарды жүргізу және рәсімдеу жөнінде ұсыныстар берілген. Аталған оқу құралы «Ресторан ісі және қонақ үй бизнесі» мамандығының күндізгі және қашықтықтан оқыту студенттерімен «Қызмет көрсету технологиясы және сервис» пәнінен тәжірибелік жұмыстарға дайындалу кезінде қолданылуға ұсынылады. | ru_RU |
dc.publisher | Алматы технологиялық университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | ;2013.-82 бет. | - |
dc.subject | Ресторан | ru_RU |
dc.subject | Қонақүй | ru_RU |
dc.subject | Мейрамхана | ru_RU |
dc.subject | Сервис | ru_RU |
dc.title | Қызмет көрсету технологиясы және сервис. Тәжірибелік жұмыстар | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | 2. Технология продуктов питания |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
практика 2012 сервис.pdf | 1,96 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.