Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1440
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКузембаева, Г.К.-
dc.contributor.authorКузембаев, К.-
dc.contributor.authorСмағұлова, А.Қ.-
dc.contributor.authorБазылханова, Э.Ч.-
dc.contributor.authorМауленов, А.-
dc.date.accessioned2019-04-12T11:38:04Z-
dc.date.available2019-04-12T11:38:04Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.isbn978-601-263-187-6-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1440-
dc.description.abstractОқу құралында қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының жіктелуі, олардың типтері, технологиялық құжаттарды құрастыру реті, тамақтандыру кәсіпорындарында қолданылатын ас аспаптары мен ыдыстары, ас мәзірін құру ерекшелігі, банкеттерге дайындалу және жүргізу ерекшеліктері туралы теориялық мәліметтер, тәжірибелік жұмыстарды жүргізу және рәсімдеу жөнінде ұсыныстар берілген. Аталған оқу құралы «Ресторан ісі және қонақ үй бизнесі» мамандығының күндізгі және қашықтықтан оқыту студенттерімен «Қызмет көрсету технологиясы және сервис» пәнінен тәжірибелік жұмыстарға дайындалу кезінде қолданылуға ұсынылады.ru_RU
dc.publisherАлматы технологиялық университетіru_RU
dc.relation.ispartofseries;2013.-82 бет.-
dc.subjectРесторанru_RU
dc.subjectҚонақүйru_RU
dc.subjectМейрамханаru_RU
dc.subjectСервисru_RU
dc.titleҚызмет көрсету технологиясы және сервис. Тәжірибелік жұмыстарru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:2. Технология продуктов питания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
практика 2012 сервис.pdf1,96 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.