Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1446
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЖабуов, А.А.-
dc.contributor.authorАбуова, А.Б.-
dc.contributor.authorРустемова, А.Ж.-
dc.date.accessioned2019-04-12T12:01:14Z-
dc.date.available2019-04-12T12:01:14Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1446-
dc.description.abstractМақалада тағам қауіпсіздігі мәселесі кӛтеріліп, ӛнімдерден келетін қауіп-қатерді болдырмау немесе алдын-алу қазіргі ӛндірушілердің алға қойған негізгі мақсаты болып табылатыны қарастырылған.Авторлар ұнды кондитерлік ӛнімдерге сипаттама беріп, печенье ӛндіру технологиясын ашып кӛрсете отырып кездесетін ақаулар мен қатерлердің алдын-алу үшін НАССР жүйесін енгізу тиімді екенін кӛрсеткенru_RU
dc.publisherАлматы Технологиялық Университетіru_RU
dc.relation.ispartofseriesМНПК;-
dc.subjectҰнru_RU
dc.subjectКондитерru_RU
dc.titleҰнды кондитерлік өнімдерді өндіру, кездесетін қатерлерru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сборник Ч 1 секция 2-278-281.pdf258,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.