Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://hdl.handle.net/123456789/1474
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Онгарбаева, Н. | - |
dc.contributor.author | Жиенбаева, С. | - |
dc.contributor.author | Елеукенова, К.А. | - |
dc.contributor.author | Батырбаева, Н. | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-15T08:15:20Z | - |
dc.date.available | 2019-04-15T08:15:20Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1474 | - |
dc.description.abstract | Мақалада күріш және жарма өнімдерінің сапалық сипаттамасы- ның зерттеу нәтижелері келтірілген. Күріш дәнінің және жармасының техноло- гиялық қасиеттерін сипаттайтын белгілерінің арасындағы өзара байланысын анықтау үшін зерттеу нысаны ретінде Қызылорда облысы аумағында кең көлемде аудандастырылған Маржан, Янтарь, Лидер, Новатор күріш сұрып- тарының үлгілері алынды. Зерттеу барасында олардың органолептикалық, физика-химиялық бағасы және олардың өзара байланысы анықталды. Нәти- желерді талдау сапалы ядро мөлшеріне тек күріш дәнінің сызаттылығы ғана емес, сондай-ақ дәннің құрылымдық белгілері де әсер ететіні туралы бол- жамдар жасауға мүмкіндік береді. Дәннің жоғары сызаттылығы эндоспермнің әртүрлі консистенциялы болуына негізделген. Ескерілген көрсеткіштер ара- сындағы анықталған өзара байланыс жарма өндіруде тәуелді белгілеулер бойынша үлгілерді таңдау мүмкіндігінің бар екендігін тұжырымдайды. | ru_RU |
dc.publisher | Алматы Технологиялық Университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | МНПК; | - |
dc.subject | Жарма | ru_RU |
dc.subject | Күріш | ru_RU |
dc.subject | Сапа | ru_RU |
dc.subject | Технология | ru_RU |
dc.title | Жарманың сапасына күріш дәнінің Технологиялық ерекшеліктерінің әсері | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2018 статья ННК 4. Батырбаева.pdf | 11,45 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.