Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1513
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДжетписбаева, Б.Ш.-
dc.contributor.authorМухтарханова, Р.Б.-
dc.contributor.authorМатибаева, А.И.-
dc.date.accessioned2019-04-16T04:16:03Z-
dc.date.available2019-04-16T04:16:03Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.isbn978-601-341-047-0-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1513-
dc.description.abstractСYткышкылды сусын eндiру Yшiн непзп шиюзат ретшде колданылатын ешю сутшщ физико-химиялык жэне технологиялык касиеттерiн жэне дэндьбуршакты дакыл шикiзат ретiнде алынган жасымыктыц CYтке косу жолдарын зерттелдi. Жасымык косылып eндiрiлетiн CYткышкылды сусынныц непзп технологиялык режимдерi аныкталды.ru_RU
dc.publisherАлматинский технологический университетru_RU
dc.relation.ispartofseriesМНПК;с.306-310-
dc.subjectСүтru_RU
dc.subjectСоя сүтіru_RU
dc.subjectЕшкі сүтіru_RU
dc.titleCүт қышқылды сусындар технологиясын жетілдіруде ешкі сүтін қолдануru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:2. Технология продуктов питания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Proceedings GSI-5.pdf565,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.