Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://hdl.handle.net/123456789/1513
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Джетписбаева, Б.Ш. | - |
dc.contributor.author | Мухтарханова, Р.Б. | - |
dc.contributor.author | Матибаева, А.И. | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-16T04:16:03Z | - |
dc.date.available | 2019-04-16T04:16:03Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.isbn | 978-601-341-047-0 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1513 | - |
dc.description.abstract | СYткышкылды сусын eндiру Yшiн непзп шиюзат ретшде колданылатын ешю сутшщ физико-химиялык жэне технологиялык касиеттерiн жэне дэндьбуршакты дакыл шикiзат ретiнде алынган жасымыктыц CYтке косу жолдарын зерттелдi. Жасымык косылып eндiрiлетiн CYткышкылды сусынныц непзп технологиялык режимдерi аныкталды. | ru_RU |
dc.publisher | Алматинский технологический университет | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | МНПК;с.306-310 | - |
dc.subject | Сүт | ru_RU |
dc.subject | Соя сүті | ru_RU |
dc.subject | Ешкі сүті | ru_RU |
dc.title | Cүт қышқылды сусындар технологиясын жетілдіруде ешкі сүтін қолдану | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | 2. Технология продуктов питания |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Proceedings GSI-5.pdf | 565,73 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.