Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://hdl.handle.net/123456789/1515
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Джетписбаева, Б.Ш. | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-16T04:33:38Z | - |
dc.date.available | 2019-04-16T04:33:38Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1515 | - |
dc.description.abstract | ^азакстанныц Ощуспк-шыгыс аймактары жагдайында бал ешмшдшгш арттыру Yшiн, шаруашылыка пайдалы касиеттерш, жогаргы ешмдшгш ескере отырып, омарталарда карпат жэне краинка бал ара тукымдарын жэне оныц будандарын есiру усынылып отыр. | ru_RU |
dc.description.abstract | In the South-Eastern regions of Kazakhstan it is proposed to increase beef productivity, to increase the productivity and high productivity of the farm, cultivation of carp and carrots bee seeds and herbs in apiaries. | |
dc.publisher | Алматинский технологический университет | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | МНПК;с.342-347 | - |
dc.subject | Бал | ru_RU |
dc.subject | Қазақстан | ru_RU |
dc.subject | Биология | ru_RU |
dc.subject | Биологическая ценность | ru_RU |
dc.title | Қазақстанның оңтүстік-шығыс аймағындағы жерсіндірілген бал аралардың экстерьерлік және биологиялық белгілері | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | 2. Технология продуктов питания |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Proceedings GSI-5.pdf | 565,73 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.