Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1515
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДжетписбаева, Б.Ш.-
dc.date.accessioned2019-04-16T04:33:38Z-
dc.date.available2019-04-16T04:33:38Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1515-
dc.description.abstract^азакстанныц Ощуспк-шыгыс аймактары жагдайында бал ешмшдшгш арттыру Yшiн, шаруашылыка пайдалы касиеттерш, жогаргы ешмдшгш ескере отырып, омарталарда карпат жэне краинка бал ара тукымдарын жэне оныц будандарын есiру усынылып отыр.ru_RU
dc.description.abstractIn the South-Eastern regions of Kazakhstan it is proposed to increase beef productivity, to increase the productivity and high productivity of the farm, cultivation of carp and carrots bee seeds and herbs in apiaries.
dc.publisherАлматинский технологический университетru_RU
dc.relation.ispartofseriesМНПК;с.342-347-
dc.subjectБалru_RU
dc.subjectҚазақстанru_RU
dc.subjectБиологияru_RU
dc.subjectБиологическая ценностьru_RU
dc.titleҚазақстанның оңтүстік-шығыс аймағындағы жерсіндірілген бал аралардың экстерьерлік және биологиялық белгілеріru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:2. Технология продуктов питания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Proceedings GSI-5.pdf565,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.