Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://hdl.handle.net/123456789/2139
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Алимарданова, М.К. | - |
dc.contributor.author | Хамзина, Ж.Б. | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-17T09:10:39Z | - |
dc.date.available | 2019-05-17T09:10:39Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.issn | 2304-5681 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2139 | - |
dc.description.abstract | Бүгінгі күні суды өңдеудің технологиялық сызбасын жетілдіру талап етілуде. Мақалада сүт өнеркәсібі кәсіпорындарында су өңдеу жүйесінің негізгі мәселелерін зерттеу нәтижелері келтірілген. Сүт өнімдері өндірісінде перспективасы басым суды сүзудің механикалық, реагентті, тотықтырғыштық, адсорбциялық, ион алмасу әдістері, сондай-ақ мембраналық сүзу әдістері, су дайындауға арналған электродиализдік қондырғылар зерттелді. Әдістерді талдау суды өңдеу жүйелерінің кемшіліктерін анықтауға және оларды жетілдіру жолдарын ұсынуға мүмкіндік берді. | ru_RU |
dc.publisher | Алматы технологиялық университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | Алматы технологиялық университетінің хабаршысы;№1 с.35-40 | - |
dc.subject | Сүт өнімі | ru_RU |
dc.subject | Сүт | ru_RU |
dc.subject | Су | ru_RU |
dc.title | Сүт өнімдері өндірісінде суды дайындаудың заманауи жүйелері | ru_RU |
dc.title.alternative | Современные системы водоподготовки в производстве молочной продукции | ru_RU |
dc.title.alternative | Modern water treatment methods in the production of dairy products | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | 2. Технология продуктов питания |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вестник 1, 2019 (Восстановлен) (1) (3)-35-40.pdf | 739,89 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.