Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/2139
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАлимарданова, М.К.-
dc.contributor.authorХамзина, Ж.Б.-
dc.date.accessioned2019-05-17T09:10:39Z-
dc.date.available2019-05-17T09:10:39Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.issn2304-5681-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2139-
dc.description.abstractБүгінгі күні суды өңдеудің технологиялық сызбасын жетілдіру талап етілуде. Мақалада сүт өнеркәсібі кәсіпорындарында су өңдеу жүйесінің негізгі мәселелерін зерттеу нәтижелері келтірілген. Сүт өнімдері өндірісінде перспективасы басым суды сүзудің механикалық, реагентті, тотықтырғыштық, адсорбциялық, ион алмасу әдістері, сондай-ақ мембраналық сүзу әдістері, су дайындауға арналған электродиализдік қондырғылар зерттелді. Әдістерді талдау суды өңдеу жүйелерінің кемшіліктерін анықтауға және оларды жетілдіру жолдарын ұсынуға мүмкіндік берді.ru_RU
dc.publisherАлматы технологиялық университетіru_RU
dc.relation.ispartofseriesАлматы технологиялық университетінің хабаршысы;№1 с.35-40-
dc.subjectСүт өніміru_RU
dc.subjectСүтru_RU
dc.subjectСуru_RU
dc.titleСүт өнімдері өндірісінде суды дайындаудың заманауи жүйелеріru_RU
dc.title.alternativeСовременные системы водоподготовки в производстве молочной продукцииru_RU
dc.title.alternativeModern water treatment methods in the production of dairy productsru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:2. Технология продуктов питания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Вестник 1, 2019 (Восстановлен) (1) (3)-35-40.pdf739,89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.