Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/431
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТұрақбаев, Ш.Е.
dc.contributor.authorБаймуратов, Д.Ш.
dc.contributor.authorАкилова, Ф.Е.
dc.date.accessioned2019-03-27T09:53:34Z
dc.date.available2019-03-27T09:53:34Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/431
dc.description.abstractМақалада Қазақастанның өнеркәсіптік құс шаруашылығы өнімдерінің бәсекеге қабілеттілігі авторлармен талданған. Авторлар болашақта технологиялық олқылықты қамтамасыз етуге мүмкіндік беретін және отандық құс шаруашылығының бәсекеге қабілеттілігін едәуір арттыратын, әлемдік инновациялық технологияларды қолданудың ғылыми негізін қарастырады.ru_RU
dc.description.abstractВ данной статье авторами анализируется состояние конкурентноспособности продукции промышленного птицеводства Казахстана. Авторы рассматривают научные основы применения мировых инновационных технологий, которые позволят в будущем обеспечить технологический прорыв и существенно повысить конкурентоспособность отечественного птицеводства.
dc.description.abstractIn this article, the author analyzes the state of the competitiveness of products poultry industry of Kazakhstan. The authors examine the scientific basis for the use of innovative technologies of the world, that will in the future provide a technological breakthrough and significantly improve the competitiveness of domestic poultry.
dc.publisherАлматы Технологиялық Университетіru_RU
dc.relation.ispartofseriesАлматы технологиялық университетінің хабаршысы.;2015 с.112-115
dc.subjectИнновациялық концепцияru_RU
dc.subjectҚұс шаруашылығыru_RU
dc.titleИнновациялық концепция - құс шаруашылық өндірісіндегі сапа мен бәсекелестің тиімділігін қамтамасыз етудің маңызды механизміru_RU
dc.title.alternativeИнновационная концепция – важный механизм обеспечения конкурентоспособности в птицеводствеru_RU
dc.title.alternativeInnovative conception is the important mechanism of providing of Competitiveness in the poultry farmingru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:2. Технология продуктов питания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
112-115.pdf470,78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.