Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://hdl.handle.net/123456789/446
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Өмірбай, Р.С. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-27T10:22:09Z | - |
dc.date.available | 2019-03-27T10:22:09Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/446 | - |
dc.description.abstract | Барлық кәсіпорындар үшін өндірістік үрдістердің қауіпсіздігі ең өзекті мәселениқ бірі болып саналады. Құрылған жұмыс ортаның тиімділігіне жұмыс беруші де және жұмысшы мен қызметкерлер де, өз міндеттерін орындау үрдісінде, сенімді болулары қажет. Сәтсіз жағдайлар мен оқиғаларды туындатпау үшін жұмыс үрдісін күнделікті қолдап отырылуы мен бірге міндетті түрде үздіксіз бақылануы қажет. | ru_RU |
dc.publisher | Алматы технологиялық университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | РНПК; | - |
dc.subject | Системы | ru_RU |
dc.subject | Аттестация | ru_RU |
dc.title | ҚР-ның стандарты«Кәсіби қауіпсіздік және денсаулық менеджмент жүйесі» және жұмыс орындарын аттестаттау | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | 3. Безопасность и качество пищевых продуктов |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Өмірбай.doc | 251 kB | Microsoft Word | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.