Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/8
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorBatyrbayeva, N.B.
dc.contributor.authorZhienbayeva, S.T.
dc.contributor.authorAlimkulov, Zh.S.
dc.date.accessioned2019-03-10T04:51:52Z
dc.date.available2019-03-10T04:51:52Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttp://repository.atu.kz/xmlui/handle/123456789/8
dc.description.abstractTo the article the results of analysis of problem of enriching of flour bioactive substances are driven. In Russia and abroad in flour-miller enterprises for enriching of flour new innovative vitamin-mineral premix, additions is widely used. In Kazakhstan,problems of biologically active additives, fortification of flour began to engage in individual enterprises.In accordance with Technical Requirements on the enriched flour maintenance of iron in a flour producible in Kazakhstan it is understated more than in two times, therefore for prevention of iron-deficient anaemia in order it is necessary to enrich pangs vitamins and mineral substancesen_US
dc.titleAnalysis of the problem of bread flour enriched with biologically active substancesru_RU
dc.title.alternativeНаубайханалық ұнды биологиялық белсенді заттармен байыту проблемасын талдауru_RU
dc.title.alternativeАнализ проблемы обогащения хлебопекарной муки биологически активными веществамиru_RU
dcterms.publisherAlmaty technological universityen_US
Располагается в коллекциях:1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
005-009.pdf429,86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.