Репозиторий АТУ

Просмотр по теме "yogurt"

Просмотр по теме "yogurt"

Отсортировать по:Порядку:Результатам:

  • Макангали, К.К.; Тултабаева, Т.Ч.; Жакупова, Г.Н.; Сағандық, А.Т.; Ахметжанова, А.Т.; Бексултан, А.А. (Алматинский Технологический Университет, 2024-2)
    Сегодня потребители уделяют особое внимание качеству приобретаемой продукции. Они также ожидают высокого уровня инноваций. Таким образом, предложение молочного сектора все больше фокусируется на использовании различных ...
  • Кожабергенов, А.Т.; Борибай, Ә.Қ.; Жамурова, В.С. (Алматы технологиялық университеті, 2024-1)
    Сүттегі органикалық заттар сақтау кезінде бірқатар факторлардың әсерінен өнімнің тағамдық құндылығын, қалыпты сыртқы түрін, дәмі мен иісін түбегейлі өзгертетін жаңа химиялық қосылыстардың түзілуімен қатар құрамы мен ...
  • Мустафаeва, А.К.; Әлтайұлы, С.; Калeмшарив, Б.; Салықова, Р. (Алматы технологиялық университеті, 2024-1)
    Мақалада eшкі сүтінeн дайындалған йoгурттың oрганoлeптикалық, физика-химиялық көрсeткіштeрінe талдау жүргізіліп, өнімнің құрамындағы биoлoгиялық бeлсeнді жәнe тағамдық қoспаларды анықтау үшін жүргізілгeн зeрттeулeрдің ...
  • Изтилеуов, М.К.; Оспанов, А.Б.; Искакова, Ж.А.; Дуйсенбекова, О.О. (Алматы технологиялық университеті, 2024-2)
    Зерттеу жұмысы бие және сиыр сүтінің әртүрлі қатынастағы қоспасын (2/5, 3/5, 1/1) пайдалана отырып асқабақ қосып өндірілген сүтті-асқабақ йогуртының химиялық, тағамдық және органолептикалық қасиеттерін зерттеп, стандартталған ...