Добро пожаловать в электронный архив для длительного хранения, накопления и обеспечения долговременного и надежного открытого доступа к результатам научных исследований, проводимых в Университете!
Communities in DSpace
Recently Added
-
Усенбеков Ж., Бақытжан Г.
(Алматинский Технологический Университет, 2025-2)
Орындалатын тігістердің сапасы көбінесе тігін жұмыс құралдарының өзара әрекеттесуіне
байланысты, сондықтан кинематикалық цикл кезінде олардың нақты орналасуы маңызды. Жұмыс
құралдарының орналасуын механизмнің орынжай ...
-
Кененбай Ш.Ы., Узаков Я.М.; Тортай А.Н., Өмірхан Ә.А.
(Алматинский Технологический Университет, 2025-2)
Бұл зерттеу табиғи антиоксиданттар мен өсімдік негізіндегі қоспаларды ет өнімдерінің сапасын
жақсарту үшін қолданудың өзектілігіне арналған. Ет өнімдерінің сапасын арттыру және сақтау
тұрақтылығын қамтамасыз ету қазіргі ...
-
Бекмаганбетова Ж.Б., Жилисбаева Р.О.
(Алматинский Технологический Университет, 2025-02)
Мақалада ақылды маталарды қолдану арқылы өнімді 3D модельдеу және виртуалды жобалау
әдістерінің тиімділігі талданады. «CLO 3D» бағдарламасының мүмкіндіктерін, ақылды маталардың
қасиеттерін, олардың экологиялық артықшылықтары ...
-
Байысбаева М.П., Искакова Г.К.; Батырбаева Н.Б., Изембаева А.К.; Молдақұлова З.Н., Сейсеналы М.Е.; Әбіш А.М., Рысбек Ұ.
(Алматинский Технологический Университет, 2025-2)
Борай бидай ұны ақуызының жоғары, аминқышқылының бай, глютенің төмен екендігімен бағалы
болып табылады. Ұнның гликемиялық индексі төмен (40-н төмен), болғандықтан да оны глютендік
аллергиясы барлардың рационына кіргізуге ...
-
Маметов З.Т., Кекибаева А.К.
(Алматинский Технологический Университет, 2025-2)
Қазіргі уақытта алкогольсіз сусындар өндірісі нарықтың жақсы дамыған сегменттерінің бірі болып
табылады. Өндіріс әртүрлі функционалдық қасиеттері бар сусындар шығаруға бағытталған.
Тұтынушылардың көпшілігі қуаттандыратын ...
View more