Добро пожаловать в электронный архив для длительного хранения, накопления и обеспечения долговременного и надежного открытого доступа к результатам научных исследований, проводимых в Университете!
Communities in DSpace
Recently Added
-
Юсупова, Л.Х.; Абзалбекұлы, Б.; Мунасипов, С.Е.
(Алматы технологиялық университеті, 2024-1)
Аяқ киімнің ыңғайлылығы-бұл аяқ киімнің сапасының негізгі көрсеткіштерінің бірі, ол дененің өсу процесінде табанның қалыпты жұмыс істеуі мен дамуын қамтамасыз етеді. Өз кезегінде, табанның қалыпты жұмыс істеуі мен дамуы ...
-
Utebaeva, A.A.; Gabrilyants, E.A.; Abish, ZH.A.; Aitbaeva, A.ZH.; Islamova, G.E.
(Almaty technological university, 2024-1)
The development of new functional food products containing probiotics and prebiotics of plant origin has actual scientific and practical values. The presented study purpose is the creation of fermented milk products based ...
-
Умирбекова, А.С.; Султанова, М.Ж.; Мынбаева, А.Б.; Сметанска, И.Н.; Боранкулова, А.С.
(Алматы технологиялық университеті, 2024-1)
Әлеуметтік маңызы бар тағам өнімін – нанды қажетті компоненттермен байыту – халықтың дұрыс тамақтануын түзетудің кеңінен қолданылатын және тиімді механизімі. Ғылыми зерттеу жаңғақ қабығынан алынған сулы –этанолды экстрактысын ...
-
Туйчиева, Д.М.; Солиева, Д.А.
(Алматинский Технологический Университет, 2024-1)
Статья посвящена изучению хлебопекарных свойств муки, выработанной из обеззараженного с помощью СВЧ зерна. В статье также рассматриваются методы, которые могут дать оценку качеству и безопасности зерновых продуктов. Меры, ...
-
Туганова, Б.С.; Кажибаева, Г.Т.
(Алматы технологиялық университеті, 2024-1)
Бұл мақалада екінші реттік сүт шикізатты пайдалана отырып, ешкі сүті мен ешкі еті негізінде ет және сүт өнімдерін өндірудің жетілдірілген технологиясы туралы мәлеметтер ұсынылған. Зерттеулер мақсаты - сарысу ақуыз ...
View more