Репозиторий АТУ
Search
Login
DSpace Home
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Search:
All of DSpace
1. Факультет пищевых технологий
2. Факультет дизайна, технологии текстиля и одежды
3. Факультет инжиниринга и информационных технологий
4. Факультет экономики и бизнеса
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 1 out of a total of 1 results.
(0.003 seconds)
Now showing items 1-1 of 1
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Протепсин ферменті гидролизінің рн-ға және екінші сұрыпты сиыр етінің ылғал байланыстыру қабілетіне әсері
Узаков, Я.М.
;
Есенгазиева, А.Н.
;
Каймбаева, Л.А.
;
Чернуха, И.М.
;
Қалдарбекова, М.Ә-А.
;
Кожахиева, М.О.
(
Алматы технологиялық университеті
,
2022-2
)
Now showing items 1-1 of 1
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Есенгазиева, А.Н. (1)
Каймбаева, Л.А. (1)
Кожахиева, М.О. (1)
Узаков, Я.М. (1)
Чернуха, И.М. (1)
Қалдарбекова, М.Ә-А. (1)
Subject
moisture binding ability (1)
pH of meat (1)
Protepsin (1)
second-grade beef (1)
Говядина (1)
Ет (1)
Ет және ет өнімдері (1)
Ет шикізаты (1)
Ет өнімдері (1)
Протепсин ферменті (1)
... View More
Date Issued
2022 (1)