Репозиторий АТУ
Исследование антимикробных и антиоксидантных свойств растительных экстрактов
Login
DSpace Home
→
1. Факультет пищевых технологий
→
4. Пищевая биотехнология
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Исследование антимикробных и антиоксидантных свойств растительных экстрактов
Еркенова, М.Н.
;
Мурзахметова, М.К.
;
Аралбаева, А.Н.
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/1142
Date:
2017
Show full item record
Files in this item
Name:
студ журнал 1 2017.pdf
Size:
981.4Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
4. Пищевая биотехнология
[198]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register