Репозиторий АТУ

Просмотр5. Химия, химическая технология и экология по теме "Bread"

Просмотр5. Химия, химическая технология и экология по теме "Bread"

Отсортировать по:Порядку:Результатам:

  • Шаншарова, Д.А.; Нургожина, Ж.К.; Алашбаева, Л.Ж.; Кайчибекова, Г.М. (Алматы технологиялық университеті, 2019)
    Бұл жұмыста нанға дәнді қоспа ретінде дәстүрлі емес шикізатты енгізу аспектілері қарастырылған. 20% қарақұмық жармасы, 10% зығыр тұқымы, 10% «Фин қоспасы» нан өнім- дерінің сапасын жақсартуға және оның құндылыгын арттыруға ...
  • Курманбаева, И.Н.; Набиева, Ж.С.; Жельдыбаева, А.А. (Алматы технологиялық университеті, 2022-1)
    Мақалада астықты өңдеу кезінде ферменттік препараттарды қолдану саласындағы және құрамында ксиланаза ферменті бар NovoNordisk фирмасының Pentopan 500 BG және Fun gamylSuper AX ферм ентті п р е п а р а т т а р ы, қ ұ р а м ...

Поиск в системе


Просмотр

Моя учетная запись