Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Шаншарова, Д.А. | |
dc.contributor.author | Нургожина, Ж.К. | |
dc.contributor.author | Алашбаева, Л.Ж. | |
dc.contributor.author | Кайчибекова, Г.М. | |
dc.date.accessioned | 2020-01-21T04:53:57Z | |
dc.date.available | 2020-01-21T04:53:57Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.issn | 2304-5683 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2173 | |
dc.description.abstract | Бұл жұмыста нанға дәнді қоспа ретінде дәстүрлі емес шикізатты енгізу аспектілері қарастырылған. 20% қарақұмық жармасы, 10% зығыр тұқымы, 10% «Фин қоспасы» нан өнім- дерінің сапасын жақсартуға және оның құндылыгын арттыруға мүмкіндік берді. | ru_RU |
dc.description.abstract | В данной работе рассмотрены аспекты введения нетрадиционного сырья в качестве зерновой смеси для хлеба. Введение 20% гречихи, 10% семян льна, 10% «Финского микса» позволило получить улучшенное качество хлебобулочных изделий и повысить его пищевую ценность. | |
dc.description.abstract | This paper discusses the aspects of introducing unconventional raw materials as a grain mixture for bread. The article discusses the aspects of introducing unconventional raw materials as a grain mixture for bread. The introduction of 20% buckwheat, 10% flax seeds, 10% of the “Finnish mix” allowed to obtain improved quality of bakery products and increase its nutritional value. | |
dc.publisher | Алматы технологиялық университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | Алматы технологиялық университетінің хабаршысы;2019.№3,б.5-8 | |
dc.subject | Нан | ru_RU |
dc.subject | Қарақұмық | ru_RU |
dc.subject | Дән | ru_RU |
dc.subject | Хлебопродукты | ru_RU |
dc.subject | Хлебопечение | ru_RU |
dc.subject | Bread | ru_RU |
dc.subject | Bread products | ru_RU |
dc.title | Нан өндірісінде дәнді қоспалар пайдалану | ru_RU |
dc.title.alternative | Использование зерновых добавок в производстве хлеба | ru_RU |
dc.title.alternative | Use of grain additives in bread production | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |