Skip navigation
Главная страница
Просмотреть
Разделы
и коллекции
Browse Items by:
По дате
По автору
По заглавию
По тематике
Справка
Зарегистрированным:
Мой архив
ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Репозиторий АТУ
Институциональный репозиторий - электронный архив для длительного хранения, накопления и обеспечения долговременного и надежного открытого доступа к результатам научных исследований, проводимых в университете.
DSpace at My University
Просмотр коллекции по группе - По тематике Бидай
Перейти к:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
или введите несколько первых букв:
Сортировка:
по заглавию
по дате публикации
по дате сохранения
Упорядочнить:
по возрастанию
по убыванию
Вывести на страницу:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Авторы:
все
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Отображение результатов 1 до 20 из 21
дальше >
Дата публикации
Название
Автор(ы)
2015
Арнайы бағытта өсірілген бидай, арпа ұндары қоспасынан печенье дайындау
Момынқұл, Л.К.
;
Изембаева, А.К.
2020
Бидай дақылының физиологиясына натрий хлоридінің әсерін экологиялық тұрғыдан бағалау
Сұлтангазиева, Г.С.
;
Беркинбаева, А.С.
;
Алимкулова, Ж.Д.
2018
Бидай ұнының микробиологиялық зақымдануына сапалық баға беру
Алашбаева, Л.Ж.
;
Шаншарова, Д.А.
;
Уалиева, П.С.
;
Абдиева, Г.Ж.
2016
Бидайдың топырақ тұздануына төзімділігін зерттеу
Муратова, А.А.
Фев-2022
Бүтін тартылған ұндар қоспасынан дайындалған нан өнімінің сапасын бағалау
Изембаева, А.К.
;
Байысбаева, М.П.
;
Молдақұлова, Н.
;
Байбатыров, Т.А.
2018
«Дәрумен» қара бидай нанының биологиялық құндылығы мен тағамдық қауіпсіздігі
Набиева, Ж.С.
;
Жаксылыкова, Г.Н.
;
Толеуханова, Н.С.
;
Самадун, А.И.
;
Жетенова, М.С.
;
Баелова, А.С.
;
Қырғызбай, А.Ә.
2019
Жұмсақ бидайдың әртүрлі класстарынан ашытқысыз нан алу әдестері
Изтаев, А.
;
Якияева, М.А.
;
Турсунбаева, Ш.А.
;
Маемеров, М.М.
;
Жауантай, И.
2019
Жұмсақ бидайдың әртүрлі класстарынан ашытқысыз нан алу әдестері
Изтаев, А.
;
Якияева, М.А.
;
Турсунбаева, Ш.А.
;
Маемеров, М.М.
;
Жауантай, И.
2015
Иoнooзoнды кавитацияланған жұмсақ бидaйдың қор белоктарының электрофорезі
Ізтаев, А.І.
;
Асанғалиева, Ж.Р.
2016
Исследование макаронных свойств пшеничной муки, полученной из новых сортов пшеницы казахстана
Искакова, Г.К.
;
Жилкайдаров, А.Н.
2017
Композитті құрамнан дайындалатын бидай наны қамырының сапасына глютеннің әсер етуін зерттеу
Байысбаева, М.П.
;
зембаева, А.К.
2018
Макарон өнімдерінің биологиялық құндылығын арттыру әдістері
Ізтаев, Ә.И.
;
Дәрібаева, Г.Т.
;
Ізтаев, Б.Ә.
;
Қозыбаев, А.Қ.
2020
Оптимальные методы получения глютена и крахмала из пшеницы и их использование
Сарбасова, Г.Т.
;
Шаймерденова, Д.А.
;
Махамбетова, А.А.
;
Чаканова, Ж.М.
;
Искакова, Д.М.
;
Бекболатова, М.Б.
2020
Сенсорометрическое определение степени поражения зерна пшеницы головней
Абжанова, Ш.А.
;
Лыткина, Л.И.
;
Шенцова, Е.С.
;
Апалихина, О.А.
;
Курманахынова, М.К.
;
Сериккызы, М.С.
2017
Тағамдық және биологиялық құндылығы жоғары композитті құрамнан дайындалатын бидай нанының сапасын анықтау
Байысбаева, М.П.
;
Изембаева, А.К.
2015
Тұқымды бидай астығын иондыозонды кавитация технологиясымен қолданып өңдеу
Ізтаев, А.І.
;
Асанғалиева, Ж.Р.
2020
Төменгі класты жұмсақ бидай ұндарынан ашытқысыз нан алу
Изтаев, А.
;
Турсунбаева, Ш.А.
;
Якияева, М.А.
;
Маемеров, М.М.
Янв-2022
Ферменттік препараттар және олардың астықты өңдеудегі рөлі
Курманбаева, И.Н.
;
Набиева, Ж.С.
;
Жельдыбаева, А.А.
Апр-2023
Ферменттік препараттар және олардың астықты өңдеудегі рөлі
Курманбаева, И.Н.
;
Набиева, Ж.С.
;
Жельдыбаева, А.А.
2020
Қазақстанның тритикале дәнінің ферменттік кешенінің сипаттамасы
Киябаева, А.Т.
;
Оңғарбаева, Н.О.
;
Жаппарова, Н.Қ.