Просмотр коллекции по группе - По тематике Бидай

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Отображение результатов 1 до 20 из 21  дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2015Арнайы бағытта өсірілген бидай, арпа ұндары қоспасынан печенье дайындауМомынқұл, Л.К.; Изембаева, А.К.
2020Бидай дақылының физиологиясына натрий хлоридінің әсерін экологиялық тұрғыдан бағалауСұлтангазиева, Г.С.; Беркинбаева, А.С.; Алимкулова, Ж.Д.
2018Бидай ұнының микробиологиялық зақымдануына сапалық баға беруАлашбаева, Л.Ж.; Шаншарова, Д.А.; Уалиева, П.С.; Абдиева, Г.Ж.
2016Бидайдың топырақ тұздануына төзімділігін зерттеуМуратова, А.А.
Фев-2022Бүтін тартылған ұндар қоспасынан дайындалған нан өнімінің сапасын бағалауИзембаева, А.К.; Байысбаева, М.П.; Молдақұлова, Н.; Байбатыров, Т.А.
2018«Дәрумен» қара бидай нанының биологиялық құндылығы мен тағамдық қауіпсіздігіНабиева, Ж.С.; Жаксылыкова, Г.Н.; Толеуханова, Н.С.; Самадун, А.И.; Жетенова, М.С.; Баелова, А.С.; Қырғызбай, А.Ә.
2019Жұмсақ бидайдың әртүрлі класстарынан ашытқысыз нан алу әдестеріИзтаев, А.; Якияева, М.А.; Турсунбаева, Ш.А.; Маемеров, М.М.; Жауантай, И.
2019Жұмсақ бидайдың әртүрлі класстарынан ашытқысыз нан алу әдестеріИзтаев, А.; Якияева, М.А.; Турсунбаева, Ш.А.; Маемеров, М.М.; Жауантай, И.
2015Иoнooзoнды кавитацияланған жұмсақ бидaйдың қор белоктарының электрофорезіІзтаев, А.І.; Асанғалиева, Ж.Р.
2016Исследование макаронных свойств пшеничной муки, полученной из новых сортов пшеницы казахстанаИскакова, Г.К.; Жилкайдаров, А.Н.
2017Композитті құрамнан дайындалатын бидай наны қамырының сапасына глютеннің әсер етуін зерттеуБайысбаева, М.П.; зембаева, А.К.
2018Макарон өнімдерінің биологиялық құндылығын арттыру әдістеріІзтаев, Ә.И.; Дәрібаева, Г.Т.; Ізтаев, Б.Ә.; Қозыбаев, А.Қ.
2020Оптимальные методы получения глютена и крахмала из пшеницы и их использованиеСарбасова, Г.Т.; Шаймерденова, Д.А.; Махамбетова, А.А.; Чаканова, Ж.М.; Искакова, Д.М.; Бекболатова, М.Б.
2020Сенсорометрическое определение степени поражения зерна пшеницы головнейАбжанова, Ш.А.; Лыткина, Л.И.; Шенцова, Е.С.; Апалихина, О.А.; Курманахынова, М.К.; Сериккызы, М.С.
2017Тағамдық және биологиялық құндылығы жоғары композитті құрамнан дайындалатын бидай нанының сапасын анықтауБайысбаева, М.П.; Изембаева, А.К.
2015Тұқымды бидай астығын иондыозонды кавитация технологиясымен қолданып өңдеуІзтаев, А.І.; Асанғалиева, Ж.Р.
2020Төменгі класты жұмсақ бидай ұндарынан ашытқысыз нан алуИзтаев, А.; Турсунбаева, Ш.А.; Якияева, М.А.; Маемеров, М.М.
Янв-2022Ферменттік препараттар және олардың астықты өңдеудегі рөліКурманбаева, И.Н.; Набиева, Ж.С.; Жельдыбаева, А.А.
Апр-2023Ферменттік препараттар және олардың астықты өңдеудегі рөліКурманбаева, И.Н.; Набиева, Ж.С.; Жельдыбаева, А.А.
2020Қазақстанның тритикале дәнінің ферменттік кешенінің сипаттамасыКиябаева, А.Т.; Оңғарбаева, Н.О.; Жаппарова, Н.Қ.