Репозиторий АТУ
Институциональный репозиторий - электронный архив для длительного хранения, накопления и обеспечения долговременного
и надежного открытого доступа к результатам научных исследований, проводимых в университете.
Просмотр коллекции по группе - По автору Алашбаева, Л.Ж.
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикации | Название | Автор(ы) |
2018 | Бидай ұнының микробиологиялық зақымдануына сапалық баға беру | Алашбаева, Л.Ж.; Шаншарова, Д.А.; Уалиева, П.С.; Абдиева, Г.Ж. |
2019 | Нан өндірісінде дәнді қоспалар пайдалану | Шаншарова, Д.А.; Нургожина, Ж.К.; Алашбаева, Л.Ж.; Кайчибекова, Г.М. |
2019 | Нан өндірісінде дәнді қоспалар пайдалану | Шаншарова, Д.А.; Нургожина, Ж.К.; Алашбаева, Л.Ж.; Кайчибекова, Г.М. |
2018 | Нан –тоқаш өнімдерінің микробиологиялық зақымдануын тежеу жолдары | Шаншарова, Д.А.; Алашбаева, Л.Ж.; Усембаева, Ж.К.; Дайрашева, С.Т. |
Фев-2023 | Сүт қышқылды сусынның функционалдық-технологиялық қасиеттеріне итмұрын сығындысының әсерін зерттеу | Боранкулова, А.C.; Мараткызы, Н.; Солтыбаева, Б.Е.; Мынбаева, А.Б.; Алашбаева, Л.Ж. |
Апр-2022 | Өсімдік шикізаттарының тұтас дәнді бидай ұнындағы үйлесімді мөлшерін анықтау | Алашбаева, Л.Ж.; Кенжеходжаев, М.Д.; Боранкулова, А.С.; Мынбаева, А.Б.; Арысова, М.Ф. |