Просмотр коллекции по группе - По автору Каташева, А.Ч.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Апр-2023Биопротекторлық қасиеттері бар азық-түлік жабынын алуСабралы, С.Е.; Куцова, А.Е.; Абжанова, Ш.А.; Каташева, А.Ч.; Байбекова, А.У.
Янв-2024Ет өнімдері технологиясында экструдталған ақуыз текстураларын өндіру процесін модельдеу және оңтайландыруБукарбаев, К.М.; Василенко, В.Н.; Абжанова, Ш.А.; Каташева, А.Ч.; Кулаипбекова, А.А.
2018Изучение минерального состава яиц при применении местного вермикулита в качестве кормовой добавки для птицАбдигалиева, Т.Б.; Каташева, А.Ч.; Муратова, А.А.
Мар-2023Коллаген пленкаларының жартылай ет фабрикаттарының микробтық ластанауына ына әсеріСабралы, С.Е.; Куцова, А.Е.; Абжанова, Ш.А.; Каташева, А.Ч.; Бейсембаева, А.Б.
2015Мал өнімділігін арттыруға арналған микроэлементтер мен ақуызға бай жем қоспасын өңдеу технологиясыМуратова, А.А.; Естемесова, Э.T.; Каташева, А.Ч.
Мар-2024Органикалық қоспалар мен биологиялық белсенді заттарды қолдана отырып, шампиньон саңырауқұлақтарының сапасын қалыптастыруКаташева, А.Ч.; Кулаипбекова, А.А.; Жеңісова, А.Ж.; Бугубаева, Г.О
2017Оңтүстік-шығыс қазақстан жағдайында өсірілілетін аркармеринос саульщтарыньщ сүттілігіКаташева, А.Ч.
2016Сравнительное изучение физико - химических показателей овечьего и коровьего молокаКаташева, А.Ч.; Исабекова, М.С.
2015Қан құрамының биохимиялық көрсеткіштерінің жүн өнімділігіне әсеріКаташева, А.Ч.; Муратова, А.А.