Просмотр коллекции по группе - По автору Сатаева, Ж.И.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2020Бадам сүтінен балмұздақ жасаудың жаңа технологиясыМашанова, Н.С.; Смагулова, М.Е.; Азимова, С.Т.; Сатаева, Ж.И.
Апр-2022Зығыр күнжарасының макарон өнімдерінің құрылымдық – реологиялық қасиеттеріне әсеріМашанова, Н.С.; Мухамбетов, Г.М.; Каримова, Г.К.; Ниязбекова, Р.К.; Сатаева, Ж.И.; Смагулова, М.Е.; Ибжанова, А.А.
Апр-2023Макарон өнімдерінің құрылымын зерттеуКаримова, Г.К.; Машанова, Н.С.; Мухамбетов, Г.М.; Ниязбекова, Р.К.; Смагулова, М.Е.; Сатаева, Ж.И.; Ибжанова, А.А.
Фев-2022Мақсары майын бастапқа тазарту технолиясынның мәселелерін шешу жолдарыИскаков, Б.М.; Какимов, М.М.; Сатаева, Ж.И.; Мурсалыкова, М.Т.
2018Определение пищевой ибиологической ценности продуктов из кониныУзаков, Я.М.; Таева, А.М.; Матибаева, А.И.; Сатаева, Ж.И.; Ажимбаева, Г.; Кожахиева, М.О.
Апр-2022Перспективалы отандық өсімдік майы және оның сапалық сипаттамаларыИскаков, Б.М.; Какимов, М.М.; Сатаева, Ж.И.; Мурсалыкова, М.Т.
2018Разработка технологии полукопченой колбасы «сарыжаз»Узаков, Я.М.; Таева, А.М.; Сатаева, Ж.И.; Анарбекова, У.Д.; Ажимбаева, Г.
2018Социологический опрос людей пожилого возраста о питанииУзаков, Я.М.; Таева, А.М.; Сатаева, Ж.И.