Репозиторий АТУ
Институциональный репозиторий - электронный архив для длительного хранения, накопления и обеспечения долговременного
и надежного открытого доступа к результатам научных исследований, проводимых в университете.
Просмотр коллекции по группе - По автору Шадьярова, Ж.К.
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикации | Название | Автор(ы) |
2020 | Ешкі сүтін сақтау үрдісі кезінде технологиялық және микробиологиялық көрсеткіштерге температураның әсерін зерттеу | Шадьярова, Ж.К.; Курмангалиева, Д.Б; Ланцева, Н.Н.; Юсупова, Г.Т. |
Янв-2023 | Ешкі сүтінен жасалған құрма қосылған йогурт өндіру технологиясы | Шадьярова, Ж.К.; Юсупова, Г.Т.; Курмангалиева, Д.Б. |
2020 | «Зеренді» асыл тұқымды шаруашылығы» жшс-де өсірілетін асыл тұқымды ешкілер сүтінің салыстырмалы сапа көрсеткіштерін талдау | Юсупова, Г.Т.; Курмангалиева, Д.Б.; Калемшарив, Б.; Шадьярова, Ж.К. |
2020 | НАССР жүйесі негізінде сүт өнімдерінің қауіпсіздігі | Юсупова, Г.Т.; Құрманғалиева, Д.Б; Ланцева, Н.Н.; Шадьярова, Ж.К. |