Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1343
Название: Kazakhstan Wheat as Raw Material for Deep Processing
Авторы: Asangalieva, Zh.
Iztaev, AI.
Shaimerdenova, D.A.
Abzhanova, Sh.А.
Ключевые слова: Wheat
Agriculture
Processing
Grain
Переработка зерна
Зерно
Переработка
Переработка сельхозсырья
Дата публикации: 2015
Издатель: Almaty technological university
Серия/номер: Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences;p.931-934
Аннотация: The Republic of Kazakhstan is one of the three grain countries in the CIS. The total area of agricultural land in the country is 86 million hectares, of which 21.9 million hectares are arable lands. According to statistics, the country produced annually, at least 2 times more grain than is needed for domestic use. Because of the remote location of Kazakhstan on open seas transporting grain to world markets is expensive and because of the shortage of grain cars barely makes it quite competitive Therefore, grain producers in Kazakhstan are looking for ways its alternative use and enhance the value of products from cereal to receive value-added products (increase in value) and more higher profits.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1343
ISSN: 0975-8585
Располагается в коллекциях:2. Технология продуктов питания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Статья Скопус Абжанова Ш..pdf720,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.