Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://hdl.handle.net/123456789/1352
Название: | Increase of Biological Value of Stuffing Products from Camel Meat |
Авторы: | Kenenbay, Sh.I. |
Ключевые слова: | Camel meat Stuffing Additive Верблюжье молоко Молоко |
Дата публикации: | 2017 |
Издатель: | Almaty technological university |
Серия/номер: | International Journal of Engineering and Technical Research;Volume-7, Issue-7, July,p.21-22 |
Аннотация: | This article presents the results of the development soft combined stuffing products from camel meat with fillers for the purpose of improvement and biological value of the product. During research influence of dose of protein additive is set on physical and chemical properties , organoleptic characteristic and practical value of product. Developed recipes may be recommended for production of new food products. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1352 |
Располагается в коллекциях: | 2. Технология продуктов питания |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
10. статья IJETR jule2017.pdf | 449,46 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.