Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1352
Название: Increase of Biological Value of Stuffing Products from Camel Meat
Авторы: Kenenbay, Sh.I.
Ключевые слова: Camel meat
Stuffing
Additive
Верблюжье молоко
Молоко
Дата публикации: 2017
Издатель: Almaty technological university
Серия/номер: International Journal of Engineering and Technical Research;Volume-7, Issue-7, July,p.21-22
Аннотация: This article presents the results of the development soft combined stuffing products from camel meat with fillers for the purpose of improvement and biological value of the product. During research influence of dose of protein additive is set on physical and chemical properties , organoleptic characteristic and practical value of product. Developed recipes may be recommended for production of new food products.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1352
Располагается в коллекциях:2. Технология продуктов питания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
10. статья IJETR jule2017.pdf449,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.