Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://hdl.handle.net/123456789/1403
Название: | Research on the production technologyof vitaminenriched quark |
Авторы: | Alimardanova, M.K. Zhetpisbaeva, B.Sh. Matibayeva, A.I. |
Ключевые слова: | Vitamin Technology Витамины |
Дата публикации: | 2018 |
Издатель: | Almaty technological university |
Серия/номер: | Scientific research of the SCO countries: synergy and integration;p.183-187 |
Аннотация: | Development of general food market in the Republic of Kazakhstan is directly related to improving the quality of produced products and improving the production technology of new products with high nutritional and biological value. The approach of new dairy productsdevelopment has changed due to the increase of social consuming capacity. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1403 |
Располагается в коллекциях: | 2. Технология продуктов питания |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Scientific research of the SCO countries - English Reports - September 27-28 fin.pdf | 5,91 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.