Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1410
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorMatibayeva, A.I.-
dc.contributor.authorZhetpisbaeva, B.Sh.-
dc.date.accessioned2019-04-12T10:16:46Z-
dc.date.available2019-04-12T10:16:46Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1410-
dc.description.abstractDevelopment of ice cream technology based on polycomponent products. Since the chemical composition and properties of dates have a determining effect on human consumption, they decided to use it in obtaining ice cream with nutritional value. After the determination of food and energy, as well as biological value, we investigated organoleptic indices.ru_RU
dc.publisherAlmaty technological universityru_RU
dc.relation.ispartofseriesМНПК;с.26-44-
dc.subjectIce creamru_RU
dc.subjectMilkru_RU
dc.subjectМолокоru_RU
dc.titleImprovement of physical technology on the basis of lower component additionalru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:2. Технология продуктов питания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Казань.pdf196,51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.