Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://hdl.handle.net/123456789/1418
Название: | Жеміскөкөніс өнімдерінің жанама өнімдері негізіндегіжемдік қосымшаны сақтау кезіндегі сапа көрсеткіштерінің өзгеруін зерттеу |
Другие названия: | Research indicators change of feed additive quality On the basis of the fruit and vegetable industry waste |
Авторы: | Батырбаева, Н.Б. |
Ключевые слова: | Көкеніс Сапа Жанама өнім |
Дата публикации: | 2015 |
Издатель: | Алматы Технологиялық Университеті |
Серия/номер: | ҚР Ұлттық Ғылым Академиясының хабаршысы;№3 |
Аннотация: | Мақалада жеміскөкөніс өндірістерінің қалдық өнімдері негізінде жасалған жемдік қосым- шаның сақтау мерзімін анықтау нəтижелері берілген. Жемдік қосымшаны 4 ай сақтау кезінде оның ақуыздық жəне майлық фракцияларының қоректік құндылығы сақталады, ал физикалық-химиялық қасиеттерінің не- гізгі көрсеткіштері көп өзгеріске ұшырамады. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1418 |
Располагается в коллекциях: | 1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2015 статья БатырбаеваИзвестия НАН РК.pdf | 320,94 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.