Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1418
Название: Жеміскөкөніс өнімдерінің жанама өнімдері негізіндегіжемдік қосымшаны сақтау кезіндегі сапа көрсеткіштерінің өзгеруін зерттеу
Другие названия: Research indicators change of feed additive quality On the basis of the fruit and vegetable industry waste
Авторы: Батырбаева, Н.Б.
Ключевые слова: Көкеніс
Сапа
Жанама өнім
Дата публикации: 2015
Издатель: Алматы Технологиялық Университеті
Серия/номер: ҚР Ұлттық Ғылым Академиясының хабаршысы;№3
Аннотация: Мақалада жеміскөкөніс өндірістерінің қалдық өнімдері негізінде жасалған жемдік қосым- шаның сақтау мерзімін анықтау нəтижелері берілген. Жемдік қосымшаны 4 ай сақтау кезінде оның ақуыздық жəне майлық фракцияларының қоректік құндылығы сақталады, ал физикалық-химиялық қасиеттерінің не- гізгі көрсеткіштері көп өзгеріске ұшырамады.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1418
Располагается в коллекциях:1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2015 статья БатырбаеваИзвестия НАН РК.pdf320,94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.