Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1422
Название: Жеміс-жидек өндірістері қалдық өнімдерінен жасалған жемдік қосымша негізіндегі құрама жем рецептерін құрастыру
Другие названия: Разработка рецептов комбикормов на основе кормовой добавки с использованием плодоовощной промышленности
Development of compound feeds recipes on the feed additive basis with use the fruit and vegetable industry
Авторы: Алимкулов, Ж.С.
Жиенбаева, С.Т.
Батырбаева, Н.Б.
Елеукенова, Қ.А.
Ключевые слова: Жем
Жеміс-жидек
Қалдық
Дата публикации: 2015
Издатель: Алматы Технологиялық Университеті
Серия/номер: Вестник КазНТУ;№4
Аннотация: Ауылшаруашылығы малдарына арналған ғылыми түрде негізделген жеміскөкөніс қалдық өнімдері негізінде жасалған жемдік қосымша енгізілген құрама жем рецептері жасалынды. Бұл рецептердегі дəнді дақылдар мөлшері 60%, ұншықты шикізаттар 20-55%-ға дейін жəне жемдік қосымша 20-25 %-ға дейін құрайды.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1422
Располагается в коллекциях:1. Технология хлебопродуктов и перерабатывающих производств

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2015 статья Батырбаева ВестКНТУ (pdf.io).pdf549,45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.