Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://hdl.handle.net/123456789/1435
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузембаев, К. | - |
dc.contributor.author | Кузембаева, Г.К. | - |
dc.contributor.author | Смағұлова, А.Қ. | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-12T11:30:40Z | - |
dc.date.available | 2019-04-12T11:30:40Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1435 | - |
dc.description.abstract | Оқу құралында қоғамдық тамақтандыруды ұйымдастыру негіздері, кәсіпорындардың жіктелуі мен типтері, кәсіпорында қойма шаруашылығын, жабдықтауды ұйымдастыру, өндірісті жедел жоспарлау, әртүрлі цехтарда өндірістік үрдістерді және жұмыс орындарын ұйымдастыру, еңбекті ғылыми ұйымдастыру және нормалау қарастырылған. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының өнімдерінің сапасын қойылатын талаптар қарастырылған. Оқу құралы 5B0727-«Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» білім беру бағдарламасы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыру мүмкін. | ru_RU |
dc.publisher | Алматы технологиялық университеті | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | ;2013.-235 бет | - |
dc.subject | Тамақтандыру | ru_RU |
dc.subject | Тамақ | ru_RU |
dc.subject | Азық-түлік | ru_RU |
dc.title | Қоғамдық тамақтандыру өндірісін ұйымдастыру | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | 2. Технология продуктов питания |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кузембаева Г., Кузембаев К Қоғамдық тамақтандыру өндірісін ұйымдастыру .pdf | 4,8 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.