Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1435
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКузембаев, К.-
dc.contributor.authorКузембаева, Г.К.-
dc.contributor.authorСмағұлова, А.Қ.-
dc.date.accessioned2019-04-12T11:30:40Z-
dc.date.available2019-04-12T11:30:40Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1435-
dc.description.abstractОқу құралында қоғамдық тамақтандыруды ұйымдастыру негіздері, кәсіпорындардың жіктелуі мен типтері, кәсіпорында қойма шаруашылығын, жабдықтауды ұйымдастыру, өндірісті жедел жоспарлау, әртүрлі цехтарда өндірістік үрдістерді және жұмыс орындарын ұйымдастыру, еңбекті ғылыми ұйымдастыру және нормалау қарастырылған. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының өнімдерінің сапасын қойылатын талаптар қарастырылған. Оқу құралы 5B0727-«Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» білім беру бағдарламасы бойынша оқитын студенттерге арналған. Сонымен қатар кадрларды қайта даярлау және біліктілікті арттыру жүйесінде оқитын жұмысшыларға қызығушылық тудыру мүмкін.ru_RU
dc.publisherАлматы технологиялық университетіru_RU
dc.relation.ispartofseries;2013.-235 бет-
dc.subjectТамақтандыруru_RU
dc.subjectТамақru_RU
dc.subjectАзық-түлікru_RU
dc.titleҚоғамдық тамақтандыру өндірісін ұйымдастыруru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:2. Технология продуктов питания



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.