Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://hdl.handle.net/123456789/1440
Название: Қызмет көрсету технологиясы және сервис. Тәжірибелік жұмыстар
Авторы: Кузембаева, Г.К.
Кузембаев, К.
Смағұлова, А.Қ.
Базылханова, Э.Ч.
Мауленов, А.
Ключевые слова: Ресторан
Қонақүй
Мейрамхана
Сервис
Дата публикации: 2013
Издатель: Алматы технологиялық университеті
Серия/номер: ;2013.-82 бет.
Аннотация: Оқу құралында қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының жіктелуі, олардың типтері, технологиялық құжаттарды құрастыру реті, тамақтандыру кәсіпорындарында қолданылатын ас аспаптары мен ыдыстары, ас мәзірін құру ерекшелігі, банкеттерге дайындалу және жүргізу ерекшеліктері туралы теориялық мәліметтер, тәжірибелік жұмыстарды жүргізу және рәсімдеу жөнінде ұсыныстар берілген. Аталған оқу құралы «Ресторан ісі және қонақ үй бизнесі» мамандығының күндізгі және қашықтықтан оқыту студенттерімен «Қызмет көрсету технологиясы және сервис» пәнінен тәжірибелік жұмыстарға дайындалу кезінде қолданылуға ұсынылады.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1440
ISBN: 978-601-263-187-6
Располагается в коллекциях:2. Технология продуктов питания

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
практика 2012 сервис.pdf1,96 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.